Artur Wrobel, meerdere jaren zakenman. Zeer erkend in de vastgoedsector in heel België, staat hij ook aan het hoofd van een internationaal transportbedrijf. Een gepassioneerd liefhebber van de echte Belgische gastronomie. Een kunstliefhebber en onvoorwaardelijke passie voor oldtimers. Hij wenst de gastheren als thuis te ontvangen en hen zijn passie en zijn meest oprechte overtuigingen te bieden.

 

 

Pierre Piwonski. gepassioneerd, dynamisch, ambitieus, nieuwsgierig naar alles, verhuisde hij naar Brussel om zich te wijden aan zijn nieuwe roeping: gastronomie en het creëren van evenementen.

Vervolgens werkte hij als commercieel directeur en chef bij de bekende cateraar Loriers. Na zijn professionele carrière werd hij directeur van verschillende prestigieuze restaurants in Louvain-la-Neuve en commercieel en artistiek directeur bij Birmingham Palace.

Master of events, hij organiseert bijvoorbeeld:

- Het Wereldcongres van vrouwelijke ondernemers in Brussel,

- Het Kenzo-festival in Brussel,

- The Queen Elizabeth Competition en Africalia als directeur catering bij het Paleis voor Schone Kunsten,

- De lancering van Boeing met het bedrijf +33, het jubileum van Godiva en vertegenwoordigt België op tal van toeristische beurzen (Berlijn, Frankfort, Parijs, Londen) als directeur van het Vaudeville-theater.

Als decorateur creëerde hij al jaren adembenemende sferen die een zeer groot publiek verbazen. Thuis is elke persoon en elke actie uniek, waardoor er op maat gemaakte en thematische evenementen ontstaan.

Jarenlang bezocht Pierre Piwonski de beste leveranciers van lokale producten, biologische boerderijen, abdijen in Vlaanderen en Wallonië. Hij is eregast bij Gordon Ramsay in Londen en ook bij Magda Gessler, de president van de meesterkok in Polen. Momenteel maakt hij met veel gerenommeerde Afrikaanse chef-koks een boek over de Afrikaanse keuken en servies.

 

 

Izabela Sianko-Jozwiak , een zakenvrouw die 17 jaar actief is op de HoReCa-markt, Izabella is essentieel op de Belgische evenementenmarkt. Als afgestudeerde kok en technicus van goede voedingspraktijken organiseert ze prestigieuze evenementen voor het diplomatieke en culturele korps van Polen en voor Belgische en internationale bedrijven.

Dankzij haar knowhow en professionaliteit worden evenementen van de Poolse ambassade en het Europees Parlement aan haar toevertrouwd.

 


Naaste medewerkers :

 

 

Julian Demoustier

Na zijn eerste achttien jaar in Lissabon in Portugal te hebben doorgebracht, belandde hij in Brussel om een ​​Bachelor in Economische Wetenschappen aan de Solvay te beginnen

Brussels School of Economics and Management. Met het idee om op te groeien op het gebied van duurzaam koken en eten, is het heel natuurlijk dat hij op weg is naar een Master in Milieubeheer aan de Faculteit Wetenschappen van de Vrije Universiteit Brussel .

Net van de universiteit gehaald, kwam hij bij Ecores, waar hij de functie van stagiair bekleedde voor ondersteuning bij duurzame voedsel- en ecocirculaire missies. Het is dan ook verantwoordelijk voor het ondersteunen van verschillende restaurants en kantines in hun proces van naleving van het Goodfood Label, uitgereikt door Leefmilieu Brussel. Deze ervaring stelt hem in staat uitgebreide kennis op te doen van de goede methoden en gedragingen die nodig zijn voor een duurzamere ontwikkeling van de HoReCa-sector.

Vervolgens, op zoek naar een combinatie van zijn passie voor koken en zijn studie, trad hij toe tot het restaurant Les Compagnons, waar hij de functie van assistent-manager bekleedde. Hier zal zijn liefde voor koken, zijn precisie in het gebaar en zijn hardwerkende karakter hem in staat stellen sous-chef-kok te worden onder leiding van Pierre Piwonski. Hierdoor kan hij deelnemen aan het maken van menu's en het opstellen van het cateringaanbod van het restaurant.

Het is daarom vanaf het hoogtepunt van zijn 26 jaar en met een echte ondernemersgeest dat hij lichaam en ziel lanceert in dit prachtige project.

 

 

Igor Tarnowski

Geboren 27 jaar geleden in het hart van de Belgische hoofdstad, is hij een medewerker onder leiding van Pierre die we vinden in de persoon van Igor. Met meer dan 7 jaar ervaring in HoReCa, parallel aan zijn studie, studeerde hij in 2019 af na een paramedische cursus te hebben gevolgd in overeenstemming met de waarden van gezonde voeding, het is daarom heel natuurlijk dat hij besluit zijn pad in restauratie voort te zetten. Van nature hardwerkend en gewetensvol, is het met overtuiging en de wil om dingen goddelijk te doen, hoewel Igor dit voorbeeld volgde. Gevoelig voor visuele en muzikale kunst, zijn gevoel voor detail en service garanderen een onberispelijk beeld en in perfecte harmonie met de culinaire waarden die door de leden van het team worden gedragen.