Vanaf de eerste zonnestralen in april biedt de Presbytère u een mooi terras, de gezelligste plek van België. Een terras ontworpen als een tuin, een moestuin en ook een wijngaard. Een magische en rustgevende plek, als een oase van rust midden op het platteland. Als een gedicht in de holte van het oor, wiegen het kabbelen van het water en het gezang van de vogels onze gasten liefdevol. Zonder de fascinerende geuren van onze aromatische planten en de onvergetelijke geur van Maciejka-bloemen te vergeten. De wijnstok klimt trots naar de hemel en als we goed luisteren, kunnen we hem zelfs horen fluisteren met zijn vriend de zon ... Volgend jaar zal hij ons verbazen met zijn sappige druiven. 'S Avonds waakt de maan over onze Tuin van Eden en kan men de hemelse slaapliedjes horen van de engelen die zich voorbereiden op een zoete slaap, in de majestueuze Sint-Barbarakerk, onze naaste buur.

Op onze 100 plaatsen komen 's middags en 's avonds alle generaties samen: studenten, zakenmensen en toeristen van over de hele wereld. In juli en augustus krijgt het leven een muntachtige smaak van onze mojito's, terwijl onze met wijsheid gebrouwen bieren als een rivier stromen met de smaak van hop en gerst.

Elke pastorie heeft zijn traditie! Alle culturen, zoals een toren van Babel, meertalig en multicultureel, beleven hier een onvergetelijke ontmoeting, lente en zomer. De Presbytère leeft op het ritme van de vier seizoenen van Vivaldi.

De eerste roodoranje bladeren van oktober storten ons in een honingzoete melancholie die ons eraan herinnert dat het leven een eeuwig herstarten is.

Welkom to the Presbytère!