Het hele jaar door vindt hier een unieke show plaats: tientallen vakmensen dragen bij aan het succes van onze vestiging. Vanaf de dageraad, vanuit de vier hoeken van ons land, arriveren de Poulardes de Val-Dieu, gevogelte zoals kip van Licques, haan van Près, maar ook vlees zoals Flandrian varkensvlees, de mooiste stukjes van Blanc Bleu Belge, de majestueuze Rouge des Flandres, de biologische lamskronen van Gaume of zelfs de Piétrains-hammen. De Noordzee geeft ons de mooiste scholvis ter wereld, de koninklijke kabeljauw verrast ons met zijn smetteloze witheid, de prinsen met blauwe poten komen trots de haute cuisine verdedigen. De Petit-Gris de Namur en de wilde Ardense forel verwennen hier de meest hebzuchtige smaakpapillen.
Een oude Parmezaan en een zeldzame Comté komen samen met onze Bleu des Moines uit de abdij van Val-Dieu en de Vieux Herve die trots zijn geboorteland Wallonië verdedigt. De groenten en fruit van onze tuinen dromen ervan om olijfolie, Rochefort gezouten boter, zeldzame pepers en prachtige aromatische kruiden te ontmoeten.

 

 


Dierendonck


Terroirist


Au Canard Gourmand


Oeno Belgium


Abbaye de Val-Dieu


Brasserie Haacht


Vajra


De Coninck