Isabela en Pierre zijn al jaren aan ervaring en organiseren het hele jaar door prestigieuze recepties. Of het nu gaat om bedrijfsfeesten zoals bedrijfsdiners, productlanceringen, symposia, seminars. Privéfeesten, verjaardagen, doopfeesten, communies, etc.

Onze vestiging kan volledig worden geprivatiseerd. Maar we kunnen u ook privélounges aanbieden.

Bovendien kan ons terras voor grote evenementen overdekt worden. De vloer is geschikt voor het plaatsen van grote kapitelen.

Zo kunt u in de zomer allerlei feesten organiseren voor maximaal 100 personen in zitplaatsen en 250 personen in walking dinner.

Claridge Event:

Een essentiële plek in het hart van onze prachtige hoofdstad, de Claridge heeft alle troeven om een ​​hoogvliegende receptie te garanderen. Modern, veelzijdig, zeer goed gelegen en uitgerust om ontvangsthallen over de hele wereld te doen verbleken, de Claridge is DE plek waar uw grootste dwaasheden tot leven kunnen komen. Soms stijlvol, soms gemakkelijk geregeld, deze plek zal uw zakelijke recepties en uw meest ambitieuze verjaardagen van harte verwelkomen.
Met een ruimte van 600m2 zal deze plek uw gasten niet onverschillig laten, omdat zijn uitstraling u een goed gevoel geeft zodra u binnenkomt.. Of het nu gaat om dansen, plezier maken of genieten van een maaltijd die uw smaakpapillen zullen onthouden, laat de magie van de pastorie hier werken voor een evenement dat altijd succesvol is.

Kasteel van Feluy:

Laat u verleiden door een betoverende omgeving ...
Gebouwd in de jaren 1380 was het kasteel van Feluy het doelwit van vele aanvallen voordat het huis van verschillende eigenaren wisselde, van 1489 tot 1759. Aangezien het geen twijfel lijdt dat er in die jaren vele bruiloften in het kasteel hebben plaatsgevonden, lijkt het erop dat de plaats voorbestemd is voor dit soort evenementen ... Maar het is zeker dat het kasteel in staat zal zijn om aan uw wensen te voldoen voor elke ander soort gelegenheid ! Receptie, cocktail, banket, de plaats zal geen middelen missen om u een goede tijd te bezorgen, in een uitzonderlijke omgeving.

Kasteel van Petit-Leez:

Gelegen in de regio Namen, het kasteel van Petit-Leez is een plek waar feest, charme, natuur, kunst en erfgoed aangenaam worden gemengd. Een landelijke omgeving, een veelzijdige infrastructuur, een professioneel en dynamisch team, een park van 5 hectare en de charme van dit kasteel maken uw evenement tot een succes. Het Château de Petit-Leez heeft verschillende kamers die zijn aangepast aan uw behoeften, er is zelfs een galerij met hedendaagse kunst. Of je nu op zoek bent naar een warme en originele setting voor je verjaardagsfeestje, je bruiloft, een communie, een doopfeest of zelfs een familiedag, de teams van het kasteel en Le Presbytère zullen van je evenement een onvergetelijk succes maken in het hart van ons prachtig groen landschap.
Mogelijkheid om slechts een deel van het domein te reserveren.

The Villa Event:

De locatie is ideaal en gemakkelijk bereikbaar via het knooppunt Grand-Bigard bij de ring.
De Villa is een aanwinst voor het organiseren van allerlei soorten evenementen.
Dit groot evenementhuis ligt midden in een hectare groen en biedt voldoende parkeergelegenheid. De ruimte is geschikt voor bruiloften, diners, "walking diner" maar ook voor seminars, conferenties, ... De bovenzaal is gewijd aan seminars. Apparatuur zoals de beamer, scherm, flipshart, etc. kan ter beschikking worden gesteld. Er zijn ook kleine lounges voor kleine commissievergaderingen. De charme van de plek, de kwaliteit van onze service, de vriendelijkheid en efficiëntie van onze medewerkers zullen uw receptie onvergetelijk maken op deze plaats.